Vodič za kupovinu šorca

japanke-intro
Kako od starih japanki napraviti nove sandale
August 12, 2014
4-nacina-kalorije-intro
4 načina da sagorite više kalorija sjedeći
August 14, 2014

Vodič za kupovinu šorca

odabrati-sorc-intro

 

Ako: Imate obline

jeanshort1

Ako imate obline, mi kažemo – pokažite ih! Ali kada je u pitanju šorc, trebate odabrati model koji odgovara tijelu oblika pješčanog sata i koji neće dodavati višak oblina tamo gdje ih ne želite. Odaberite šorc srednje dužine koji nije preuzak, sa naborima i malo širim pojasom koji će naglasiti vašu figuru. Utrpajte majicu i uz ravne sandalice i pismo-tašnu, spremni ste za izlazak.

Ako: Ste niski

jeanshort2

Pronalazak šorca može biti frustrirajući za sve nas koji smo niski. Model koji na nekome odlično funkcionira, može izgledati glupo na nekome sa kraćim nogama. Pronađite modni balans tako što ćete kupiti šorc od trapera sa višim strukom. To će stvoriti proporcionalniji izgled. Uz ovaj šorc nosite malo komotniju majicu kratkih rukava i espadrile s visokom punom petom da kompletirate izgled.

Ako: Imate duge noge

jeanshort3

Ako ste blagoslovljeni s dugim nogama, vama odgovara šorc sa dužim nogavicama. Kombinirajte ga s platforma sandalama u neutralnoj nijansi i majicom na kružiće ili s cvjetnim uzorkom.

Ako: Nemate obline

jeanshort4

Nemate obline? Nema problema. Još uvijek možete pronaći šorc od trapera ovog ljeta, koji će poboljšati vaš prirodni izgled. Potražite mekše materijale sa labavijim izgledom. Ako pronađete šorc sa zadnjim džepovima, još bolje – to će stvoriti iluziju oblina.

izvor

Pratite nas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *