Jesenji trendovi za muškarce – izgleda li vaš muškarac moderno?

struk
4 jednostavna načina da smanjite struk ove zime
Septembar 30, 2013
haljine-naslovna
20 zapanjujućih haljina sa Izbora za Miss svijeta 2013.
Septembar 30, 2013

Jesenji trendovi za muškarce – izgleda li vaš muškarac moderno?

muskamoda

Sada je savršeno vrijeme da naučite svog muškarca o svijetu mode i o tome da postoje neki fantastični modni trendovi i za najmanje modno osviještene muškarce.

Da li vaš muškarac razumije jednostavni stil?

Rukavi u drugoj boji mogu naglasiti i istaknuti čak i najjednostavniju i najdosadniju odjevnu kombinaciju. Ako vaš muškarac nije modno osviješten i općenito se odijeva suprotno od postojećih trendova, onda je ovo rješenje za njega.

Nemojte žaliti da uložite u kvalitetne traperice, a majice sa smiješnim sloganima zamijenite kvalitetnim i modernim majicama, po mogućnosti sa rukavima u drugoj boji.

Da li je avanturistički tip muškarca? Odlučite se za majicu sa uzorkom!

Ako je vaš muškarac više otvoren za modu i stil, onda se ne biste trebali ograničavati na majice kratkih rukava. Iako se košulje dugih rukava i kravate povezuju sa poslom, košulja kratkih rukava sa uzorkom je sada na samom vrhu ulične mode.

Vrsta uzorka koju ćete odabrati ovisi o razini avanturističkog duha – od patkica i brodova do jednostavnih linija. Sve je dakle do vas i do onoga što vi mislite da mu pristaje, ali bez obzira za što da se odlučite, ovako odjeven, vaš muškarac će biti u trendu.

Obratite pažnju na obuću!

Obične patike ostaju i dalje veoma moderne kada je u pitanju casual stil. No, ako želite nešto odvažnije, razmislite o kupovini kvalitetnih smeđih oksfordica.

Njihova boja odlično ide uz tamni jeans. Također se mogu nositi u svakoj prilici: na poslu, večernjem izlasku ili druženju s prijateljima u obližnjem kafiću.

Svi ovi trendovi su fantastični za modno osviještene i neosviještene muškarce i uz njihovu pomoć možete učiniti da vaš muškarac izgleda pametno i moderno bez drastične promjene njegovog stila. Ako vam se ne obilaze radnje, postoji mnogo online prodavnica koje nude širok izbor odjeće.

Pratite nas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *