Kako kreirati elegantne aranžmane sa svijećama

20-frizura-za-djevojcice-naslovna
20 kreativnih frizura za djevojčice
Novembar 2, 2013
prirodni-proizvodi-za-ravnanje-kose
6 prirodnih proizvoda za ravnanje kose
Novembar 3, 2013

Kako kreirati elegantne aranžmane sa svijećama

kako-napraviti-elegantne-aranzmane

Svijeće su elegantne i jeftine dekoracije, dolaze u raznim oblicima, bojama i veličinama. Sa pravim idejama, lako ćete napraviti elegantne aranžmane za vaš dom.

Svijeća na čaši

Svijeća-1

Vizuelno zapanjujući i jednostavan način da izložite manje svijeće koje imate. Pronađite cvjetić ili neki drugi predmet i stavite ispod čaše, a svijeću stavite na vrh. Ovako aranžirane svijeće će privući pogled svakog gosta koji posjeti vaš dom.

Jabuka svijeća

svijeca-2

Ovo je veoma praktična i kreativna dekoracija. Izrežite mali dio jabuke veličine svijeće. Ubacite svijeću i uživajte u domaćinskoj atmosferi.

Svijeća sa grančicama

svijeca-3

Ako želite izložiti svijeće na rustičan način, ovako jednostavno možete postići taj izgled. Jednostavno pronađite visoku providnu vazu, ubacite u nju grančice, napunite vazu vodom i ubacite plutajuću svijeću unutra. Svjetlo svijeće će obasjati cijelu vazu i pružiti toplu atmosferu u vašem domu.

Svijeće u zdjeli

svijeca-4

Stavite nekoliko plutajućih svijeća u zdjelu sa vodom. Za unikatan izgled dodajte i par latica cvijeća. Ove svijeće nisu skupe, a stvorit će romantičnu atmosferu u kojoj možete uživati sa svojim voljenima.

Visoke svijeće

svijece-5

Imate li visoke, tanke svijeće koje stoje neiskorištene. Izvadite ih i iskoristite na novi i uzbudljivi način. Uzmite ukrasnu traku i povežite ih zajedno. Ubacite ih u visoku providnu vazu koja će poslužiti kao držač.

Svijeće u vazi

svijeca-6

Ako imate mnogo neiskorištenih svijeća u različitim veličinama, onda je ovo savršena dekoracija za vas. Pronađite široku staklenu vazu, napunite je pijeskom ili nekim drugim punjenjem po vašoj želji i poredajte svijeće.

Pratite nas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *